vrijdag 2 april 2010

Veel belovend vooruitzicht voor Wild Gym Herent tijdens VK te Breendonk

De gymnasten van Wild Gym Herent die dit weekend aantreden tijdens het Vlaams Kampioenschap werden allemaal Vlaams-Brabants Kampioen! Zij gaan dan ook met veel ambitie naar het VK te Breendonk.

Zaterdagvoormiddag komt ons B-trio, Sarah Dewulf, Jana Van Roey en Magali Coenen, in actie.Ze werden met voorsprong kampioen van Vlaams-Brabant, wanneer zij een sterke oefening turnen is een podiumplaats haalbaar!

In de namiddag komen onze A senioren teams op de mat. Ons A trio, Jessica Putseys, Nans Barrez en Charlotte De Coninck, zullen jammer genoeg niet deelnemen. Nans heeft twee weken geleden te kampen gekregen met een blindedarmontsteking. Voor hen zullen wij wel een Wild Card aanvragen voor het Belgisch Kampioenschap.

Onze 4 jongens, Arne Van Gelder, Sebastian Boucquey, Tom Boons en Kevin De Meyer vormen samen het enige heren 4 in Belgiƫ. Zij zullen zorgen voor de meest spectaculaire piramides en dubbele salto's en hopen hiermee zeker een selectie voor het BK in de wacht te slepen.

Bij de duo's gemengde paren vertegenwoordigen Julie Van Gelder en Menno Vanderghote Wild Gym. Zij zijn de regerende Europese Kampioenen en zullende sterkste tegenstand mogen verwachten van hun collega-topsporters Nik De Roeck en Amber Van Wijk. Naast het VK is dit voor hen een eerste selectietest voor het Wereldkampioenschap 2010 in Polen.

Zondagvoormiddag treedt ons A beloften trio, Kennie Berckmans, Alida Palet en Emma Bartholomeeusen, aan. Zij zullen te maken krijgen met ijzersterke concurrentie uit alle hoeken van Vlaanderen! Toch geloven we in hun kansen!

Zondagnamiddag maken onze twee jongste duo's hun aantreden. Emke Op 't Eynde & Liesel Van Mechelen en Kobe Trappeniers & Daphne Van der Elst treden respectievelijk aan in het I 1 - en het I 2-niveau. Zij lieten tijdens de provinciale voorrondes al zien dat ze enorm sterk staan in hun categorie en gaan dan ook resoluut voor een podiumplaats!

1 opmerking:

katelijne.devos zei

Beste,
Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we in februari ons provinciaal sportgala en zoeken we naar allerhande optredens.
Mijn vraag is dus of jullie winning team een demonstratie zou kunnen geven op ons gala.
Het gala gaat door op 23/02/2011 in Sportoase Leuven.
Indien ja kan je mij dan een prijsofferte bezorgen en mij doorgeven wat jullie nodig hebben qua plaats, hoogte, muziek….
Hopend op een gunstige reactie
Groetjes,
Katelijne