vrijdag 23 april 2010

Coupe KBT en Belgisch Kampioenschap - 25.04.2010

Wild Gym zal door 4 formaties vertegenwoordigd worden op het Belgisch Kampioenschap en Coupe KBT dat zondag 25 april plaats vindt in de Vrijhals in Breendonk.

B niveau:
Sarah, Jana en Magali

A senioren :
Jessica, Nans en Charlotte
Arne, Seb, Tom en Kevin
Julie en Menno

KOM ONZE GYMNASTEN AANMOEDIGEN, HET ZAL EEN ECHT SPEKTAKEL WORDEN!!!

Bericht van op de gymfedwebsite :

Op zondag 25 april vindt in Breendonk-Puurs het Belgische kampioenschap Acrobatische Gymnastiek plaats. De organiserende club Ambitious Pro Gymnastics verwacht in Sporthal De Vrijhals het kruim van de Belgische acrotop.

Op zondagvoormiddag vindt de Coupe KBT plaats waar de formaties uit het B-niveau dingen naar de overwinning. In het A-niveau staat de wedstrijd bij de beloften die naast de titelstrijd ook in het teken staat van de selectie voor de World Age Group Competition (WAGC) die plaatsvindt van 6 tot 13 juli in Polen.

Zondagnamiddag zijn het de wedstrijden voor de junioren en senioren A-niveau. .

Een kleine pronostiek...
Juniores meisjes paar: er zijn drie formaties in deze categorie. Favorieten voor de titel zijn het topsportduo Nikki Snel en Eline De Smedt (Sportac Deinze/MKB Gym).

Juniores meisjes trio (11 deelnemende formaties): in deze categorie zijn alle ogen gericht naar Sanne Van Overberghe-Lara Schollier-Ineke Van Schoor (Sportac Deinze-Acro Pro Gymnastics). Ook kanshebbers op podium of zelfs de titel zijn de drie andere trio’s van Sportac Deinze met o.a. de Vlaamse kampioenen Iris Snel-Marlies Hoornaert-laura Van Torhaut. Er wordt een spannende competitie verwacht!

Juniores gemengd paar: jammer dat het topsportduo Nicolas Vleeshouwers en Jenka Wittevrongel (Altis Eeklo) moet forfait geven. Jenka viel dinsdag ongelukkig tijdens de training en brak haar arm. We wensen haar heel veel beterschap! Als Thomas Roosen en Jana Riemslagh van OTM Gent hun programma goed weten af te werken, zijn ze zeker van de titel.

Seniores meisjes paar: de World Games-winnaars Tatjana de Vos en Florence Henrist (Sportac Deinze) doen hier ongetwijfeld een gooi naar de titel en een WK-selectie.

Seniores meisjes trio: favorieten zijn Corinne Van Hombeeck-Maaike Croket-Eloïse vanstaen (Acro Pro Gymnastics). De trio's van Acro Pro Gymnastics (team2), Wild Gym en OTM Gent zullen onder elkaar uitmaken wie nog op het podium mag.

Seniores gemengd paar: hier verwachten we een triller tussen de Europese kampioenen Menno Vanderghote en Julie van Gelder(Sportac Deinze-Wild Gym) en Nik De Roeck en Amber van Wijck (Art Gym).

Seniores heren vier: voor het eerst sinds lange tijd staat er ook een competitie 'heren vier' op het programma van het BK. Spektakel verzekerd met het heren vier van Acro II Gym-Wild Gym.

De wedstrijdens starten om 9.00 uur en 14.00 uur.

Geen opmerkingen: