zondag 25 april 2010

Goud, zilver en brons op het Belgisch Kampioenschap 2010!

In de voormiddag turnden Jana, Sarah en Magali hun beste wedstrijd van het seizoen. Ze kregen de derde beste score van de wedstrijd en behaalden hiermee een knappe 5de plaats (aangezien de 3 teams die op het podium mochten plaats nemen dezelfde score hadden). Superknap wetende dat bij de start van het seizoen maar liefst 45 teams het beste van zichzelf gaven en allen uit waren op die felgegeerde plaatsjes op de Coupe KBT!

In de namiddag haalden we heel wat medailles binnen!

Jessica, Nans en Lot bewezen reeds tijdens de provinciale voorrondes dat ze klaar waren om te strijden voor het podium op het VK en BK. Door een blessure van Nans kon het trio jammer genoeg niet deelnemen aan het Vlaams Kampioenschap. Na enkele weken hard trainen was het vandaag de dag om te bewijzen dat ze dat podium meer dan waard waren!En dat deden ze! Ze behaalden een knappe bronzen medaille en een ruime voorsprong op de het team dat vierde stond.

Julie en Menno turnden knappe oefeningen maar moesten vandaag hun meerdere kennen in hun topsportmakkers Amber en Nik. Wel brachten ze een fantastisch nieuwe combinatie-oefening, die zeker gesmaakt werd door het publiek en de jury! Ze behaalden de zilveren medaille bij de gemengde paren!

Arne, Tom, Seb en Kevin turnden 3 knappe oefeningen en lieten zich niet van de wijs brengen door een klein foutje in hun tempo-oefening. Vandaag bewezen ze dat ze al heel goed op elkaar zijn ingespeeld en dit werd dan ook bekroond met de gouden medaille! Zij werden dus BELGISCH KAMPIOEN!

Geen opmerkingen: