donderdag 17 mei 2007

Nieuws vanuit Rusland...

Zaterdag 19.05.2007 (12u23)
Op training waren we allemaal ongeduldig aan het wachten op een berichtje!
Om half 10 was het eindelijk zo ver... Julie en Sam haalden op hun combined een score van 28.850. En komen daarmee op een schitterende tweede plaats in het gesloten en een derde plaats in het openklassement!!!! Echt super!!!
Hun eerste buitenlandse internationale wedstrijd samen werd een succes! Maandag landen ze om 16u00 in Zaventem.

Vrijdag 18.05.2007 ( 13u20)
Julie en Sam staan nu hun 2 oefeningen op de derde plaats, 2 plaatsen winst dus! Morgen voor de finale tellen ze gewoon verder dus starten Julie en Sam met een score van 56.300.
Eloïse haar trio staat op een zesde plaats en het trio van Florance op een zevende. Het seniorentrio bracht eveneens een foutloze balansoefening en komen hierdoor op een tweede plaats in het klassement terecht!

Vrijdag 18.05.2007 (11u34)
(Berichtje van Frank ( Papa Julie) )
Vanmorgen hebben Sam en Julie om 8u39 onze tijd hun tempo oefening neergezet.. en jawel, effe een mokerslag uitgedeeld! 29,05 was de score (het hoogste wat ze ooit op tempo haalden) en de oefening was goed gebracht.
Nog even de concurrentie afwachten, maar de kans dat ze wat hoger schuiven in de ranking is niet onbestaande... op naar de finale, en misschien wel een podium????

ps: namens de twee gymnasten, thank's voor het supporteren.

GroetjesFrank
18 mei 2007 8:30


Donderdag 17.05.2007 (18u30)
Oké de plaatsen zijn gekend.
Julie en Sam staan 8ste maar in gesloten klassement staan ze 5de.
Dit gesloten klassement is er omdat er maar per land 1 team naar de finale mag.
Eloïse en co : 7de (gesloten 2de)
Florance en co : 7de ( gesloten 2de)
Soen en co : 3de
Nu allemaal super hard duimen voor morgen!


Donderdag 17.05.2007 (10u50)
Ik las daarnet op de Blog van Soen-Corinne en Maaike dat Julie en Sam pech hebben gehad vanmorgen bij hun balansoefening! Ze zijn afgekomen in hun eerste deel. Echt jammer!
Morgen kunnen ze dit misschien goed maken met een schitterende tempo oefening! Voor hun balansoefening kregen ze een score van 27.250.

De rest van Belgische junioren hebben een goede oefening geturnt, de seniorencompetitie begint pas deze namiddag!

7 opmerkingen:

Sara vg zei

hey!
ja idd Sam en Julie zijn afgekomen in het eerste deel, jammer! ze stonden al meteen niet goed bij 1 op 1 en zijn dan moeten af komen, ze hebben daarna het deel verder gedaan vanaf de corbout...verder weet ik nog niets meer over hoe de concurenten het gedaan hebben. ik weet wel dat er in het totaal 9 mixed pairs deelnemen en tijdens de trainingen van gisteren leken ze allemaal heel goed te zijn zei Julie. als ik nog iets meer weet laat ik het zeker weten!
groetjes, Sara x

Anoniem zei

Hey allemaal,

Julieke stuurde even een update; het is nu 22u20 in Rusland, en al bij al zien ze het nog wel zitten, ze gaan zonder veel scrupules het beste geven morgen tijdens tempo. Ze staan geprogrammeerd om 8u39 onze tijd (10u39 lokaal). Sam en julie vinden het keitof dat ze hier zo op de voet gevolgd worden, ze willen de supporters dan ook niet teleurstellen!

Wordt vervolgd,
vele groeten vanuit Rusland (schreef Julie)
Frank

Anoniem zei

Update van Rusland

Vanmorgen hebben Sam en Julie om 8u39 onze tijd hun tempo oefening neergezet.. en jawel, effe een mokerslag uitgedeeld! 29,10 was de score (het hoogste wat ze ooit op tempo haalden) en de oefening was goed gebracht. Nog even de concurrentie afwachten, maar de kans dat ze wat hoger schuiven in de ranking is niet onbestaande... op naar de finale, en misschien wel een podium????

ps: namens de twee gymnasten, thank's voor het supporteren.
Groetjes

Frank

Anoniem zei

Even een correctie

Ze haalden 29,05!!! Volgens onze collega's ter plaatse toch wel heel goed, gezien de jury zwart van de Russen ziet, en één Belgske!

F.

meester/juf zei

Echt schitterend!
Ik wist het wel dat ze het foutje van gisteren gingen goed maken met hun tempo oefening!
Nu hopen op een finaleplaats!!!!!!
-x-

Anoniem zei

hey allemaal!

ik hoorde net nog iets van men zusje.
ze staan dus idd 3de in het open klassement, en in het gesloten 2de!!
hopelijk kunnen ze deze plaatsen behouden morgen bij hun combined, deze moeten ze turnen om 10.48u plaatselijke tijd, dus dat betekend 08.48u hier. duimen:)! de 1ste hebben ong. een voorsprong van 1punt, de 2de 3 tienden.
ik moest iedereen de groetjes doen!

sara xx

Anoniem zei

He Ellen,

Nog even melden, volgende week zaterdag om 19u zijn het de gymfinales in de tosporthal te Gent. De beste prestaties van het jaar voor zowel AGD, AGH als Acro treden aan in een duel. Julie en Sam doen ook mee... dus als er geïnteresseerden moesten zijn... wij zullen alvast van de partij zijn.

Groetjes en nog eens bedankt voor de verslaggeving.

Bea en Frank