maandag 18 januari 2010

Resultaten Zeestern Trials

Dit weekend gingen we met een aantal van onze formaties richting De Panne waar de Zeestern Trials plaats vonden. We kunnen ZEER tevreden terugblikken op dit kampioenschap.

Zaterdag kwam ons A-beloften trio in actie. Alida, Kennie en Emma turnden een heel mooie balansoefening, jammer genoeg kregen ze hier wel een tijdsfout. Met een mooie score van 26,750 stonden ze 's middags in de heft van het klassement. In de namiddag turnden ze hun tempo-oefening waarvoor ze 27,000 kregen. Door twee heel stabiele oefeningen te turnen eindigde ons trio met 53,750 op een knappe 6de plaats. In totaal namen er 25 teams deel.

De volgende ochtend kwamen Anna & Elke en Julie, Jolien en Febe op de mat.Anna en elke turnden een knappe oefening, jammer genoeg kregen ze twee tijdsfouten. Met een mooie score van 20,000 behaalden ze een knappe vierde plaats op 8 deelnemende formaties.
Het geduld van Julie, Jolien en Febe werd op de proef gesteld, zij mochten de voormiddag afsluiten en dat deden ze met een heel knappe oefening! Met een mooie score van 22,550 behaalden ze een vierde plaats en dit met maar 0,1 verschil met de tweede en de derde. In totaal waren er 16 C junioren trio's aanwezig.

In de namiddag kwamen onze A-formaties op de mat.
Arne, Seb, Kevin en Tom turnden hun eerste wedstrijd voor Belgisch publiek. In balans ging het in de eerste toren even mis, maar heel knap zonder enige aarzeling pikten ze hun choreografie opnieuw op. Voor deze oefening behaalden ze een score van 22,500. Ze brachten eveneens hun nieuwe tempo-oefening in hun gloednieuw pak. Ze schitterenden! Voor deze knappe oefeningen behaalden ze een mooie score van 24,050.Met een totaalscore van 46,550 pronkten ze op het eerste schavotje.

Voor ons A trio Jessica, Nans en Charlotte was het ook de eerste wedstrijd dat ze hun eens konden meten met de concurrentie. Ze begonnen de wedstrijd met hun balansoefening. Deze turnden ze echt heel stabiel en overtuigend namen ze na de eerste oefening een tweede plaats in in het klassement!!
Na de pauze stond de tempo-oefening op het programma, ook deze oefening viel in de smaak bij de jury! Wat we nooit hadden gedacht gebeurde, ons trio behaalde met hun twee mooie oefeningen een schitterende zilveren medaille bij de senioren trio's!

PROFICIAT AAN AL ONZE GYMNASTEN!
JULLIE DEDEN HET ALLEMAAL FANTASTISCH!


Op volgende website komen heel wat foto's van zondag. Momenteel staan ze er nog niet op, maar hou deze website zeker in de gaten.

1 opmerking:

Anoniem zei

Check!
filmpjes!
http://www.youtube.com/user/arnodiender#p/u/11/t384W573VpU