zondag 31 januari 2010

Resultaten PV 1 B en C niveau

Wat een top weekend, alle B en C-formaties van Wild Gym haalden de selectienorm voor het Vlaams Kampioenschap!!! Natuurlijk moeten er eerst nog wat provinciale voorrondes geturnd worden, maar zoals het spreekwoord zegt : " Goed begonnen is half gewonnen!"

Zaterdagmiddag traden er twee formaties aan van Wild Gym. Eerst was het de beurt aan Lisse en Carmen, door examens van Carmen had het trio geen ideale voorbereiding. Hier en daar zijn er een aantal foutjes ingeslopen, maar behalen met 19,250 een 14de plaats en de norm bij de C senioren duo's. Op naar de volgende selectieronde waar ze zich dan bij de twaalf beste proberen te selecteren.

Anna en Elke traden aan in dezelfde categorie, ze turnden een heel knappe oefening. Ze verdienen nog een extra pluim als je weet dat ze nog maar sinds november samen staan. Met 20,550 behaalden ze een heel knappe 8ste plaats op 23 formaties.

Nadien trad ons B trio, Jana,Sarah en Magali, in actie. Na een net wat lastige trainingsperiode achter de rug gehad te hebben, bewijst dit trio dat ze er staan. In het B-niveau was het een hele sterke competie. Hier is de selectienorm voor het Vlaams Kampioenschap 23,000. Ons trio behaalde met een stralende glimlach en een foutloze oefening een 6de plaats op 45 deelnemers (24,450). Het verschil met de eerste plaats was slechts 0,250.

Zondagnamiddag was het de beurt aan het junioren C trio Julie,Jolien en Febe. Marie, Mirke en Zoƫ moesten jammer genoeg verstek geven wegens kwetsuur. Het beloofde een lange wedstrijd te worden met maar liefst 58 formaties, eens op de wedstrijd aangekomen bleken er redelijk wat formaties forfait te geven. Ons C trio mocht het opnemen tegen 36 formaties van andere clubs. Ze brachten een prachtige oefening en dit werd dan ook beloond door de jury. Met een totaalscore van 22,600 behaalden ze een eerste plaats over alle provincies heen!

PROFICIAT AAN ALLE GYMNASTEN!!!

Zaterdag was Sofie weer aanwezig op de wedstrijd en ze nam heel wat mooie foto's.
Klik hier voor het trio Magali, Sarah en Jana
Klik hier voor het duo Lisse en Carmen
Klik hier voor het duo Elke en Anna.

Geen opmerkingen: