donderdag 13 augustus 2009

Berichtje van Julie en Menno

Dank je,

Het is ondertussen al even geleden, maar we beginnen eindelijk weer allemaal op onze plooien te komen. Het sprookje van deze vakantie is rustig voorbij gegaan, en het gewone dagelijkse leven is ondertussen al weer goed één met onze lijven.
De eerste weken besef je nog steeds niet goed wat er allemaal gebeurde hier terwijl we weg waren, maar na nu al vele verhalen te hebben gehoord, en de tijd gehad te hebben om er allemaal eens goed over na te denken, beginnen we rustig te beseffen hoe blij we wel zijn. Natuurlijk in de eerste plaats dat alles daar heel goed is gegaan, maar ook om het besef hoe iedereen ons in deze periode heeft gesteund.

Julie en ik willen dan ook iedereen van jullie die ons allemaal zo goed hebben bijgestaan in toch wel nogal bewogen periode bedanken voor alle steun.Ook al waren we ter plaatse niet in staat om alle ontwikkelingen die via jullie eigenste blog het wijde net werden opgestuurd de hele tijd te volgen, we hebben er van genoten om nadien ons eigen verhaal nog eens te kunnen lezen.Daarom willen we natuurlijk in de eerste plaats, de mensen bedanken die via deze blog iedereen op de hoogte hebben gehouden. Ik heb van vele kanten te horen gekregen dat dit de place to be was om de snelste en meest correcte nieuwtjes te weten te komen over de World Games.

We willen ook iedereen die aanwezig was op de luchthaven om ons te verwelkomen ook graag nen dikke merci geven.
Het was echt heel erg leuk om te zien dat we zo veel mensen hebben die ons steunen in wat we allemaal doen. We waren allemaal nogal overdonderd over het feit dat jullie met zo veel waren, en het spijt ons als we jullie misschien niet voldoende aandacht hebben kunnen geven op dit moment, maar ik kan wel zeggen, en ik denk dat ik dan voor iedereen mag spreken, dat we geen beter onthaal hadden kunnen krijgen dan dit. Bedankt daarvoor iedereen, Bedankt voor alles.

Julie & Menno

Geen opmerkingen: