zondag 1 februari 2009

Schitterende prestaties van onze C teams!!!

Dit weekend was het provinciale voorronde voor onze C teams en ze hebben dat ZEER goed gedaan!

Zaterdagvoormiddag vertegenwoordigden Kennie & Anna Wild Gym en dat deze ze op een schitterende manier! Ze haalden een zilveren medaille (er waren 4 deelnemers) voor de provincie en werden derde op een totaal van 32 deelnemers en dit met een score van 20.600! Anna en Kennie verdienen een dikke pluim want ze brachten een voortreffelijke oefening en haalden met deze punten de norm (19.00) om deel te nemen aan het Vlaams Kampioenschap dat plaats vindt in mei. Maar we moeten natuurlijk de tweede selectieronde afwachten, wanneer ze na deze wedstrijd bij de twaalf beste eindigen gaan ze naar het VK!

In de namiddag was het de beurt aan Carmen, Klara & Ellen en normaal ook aan Mirke & Kathy maar zijn moesten verstek geven wegens kwetsuur! Heel jammer, want ze waren klaar om volop voor de titel te gaan!
Het trio bracht een mooie oefening maar maakte enkele foutjes,hierdoor verloren ze veel punten waardoor het de eindscore niet meer goed genoeg was voor een selectie!Maar die halen ze misschien volgende keer wel! Ze behaalden wel een bronzen medaille op het Brabants Kampioenschap! Proficiat Meisjes!!

Op zondag keerden we terug naar Puurs samen met het trio Marie, Jana en Emma.Het beloofde een spannende wedstrijd te worden want ze hadden niet minder als bijna 60 concurrenten. Ze turnden een hele knappe oefening en werden beloond met een score van 22.550! Hiermee hebben ze ruimschoots de norm van 20.000 behaald!Na een lange dag was bekend dat het trio een tweede plaats heeft behaald in het open klassement (op 60 deelnemers), met een zeer klein verschil van 0.05 met de eerste. Ze werden eveneens Kampioen van Brabant!(Hier waren er in totaal 9 deelnemende teams)

Een HELE DIKKE PROFICIAT aan de deelnemende teams!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

proficiat !!
X Nans

tina zei

proficiat aan iedereen en een pluim voor de trainers !xx