zondag 25 januari 2009

Schitterende prestaties van D teams!!!!

Klik hier voor de foto's

Carina & Lisa D -17 27ste plaats 7,400


Kobe & Daphne D-17 2de plaats 9,160


Jolien, Alida en Febe D-17 2de plaats 8,670

Alida, Febe & Jolien: Kampioen van Vlaams-Brabant! from erph on Vimeo.

Dit weekend vond het provinciaal kampioenschap plaats voor onze D teams,
maar liefst alle teams keerden terug huiswaarts met een medaille!
Ook in het open klassement deden ze het schitterend, met maar liefst 2 podiumplaatsen!

Daphne & Kobe en Carina & Lissa namen beide deel in de categorie -17jaar duo.Heel vroeg moesten ze al uit de veren maar dit leidde niet tot mindere prestaties, integendeel! Lissa en Carina deden het schitterend voor hun allereerste officiële optreden en werden dan ook 2de op het brabants kampioenschap in hun categorie. Daphne & Kobe waren een van de publiekslievelingen, met de 2de hoogste score van het weekend (9,16) werden ze Brabants kampioen en 2de in het open klassement!!!

In de namiddag kwam het trio Alida, Jolien & Febe, net als het trio Zoë, Elise & Liesel op de mat! In hun categorie waren er een nooit gezien aantal deelnemers, 56 teams deden mee in de categorie -17 jaar Groepen. Het trio Zoë, Elise & Liesel is nog een heel jong team maar bewezen dat we nog veel van hen zullen horen in de toekomst! Ze werden derde op het provinciaal kampioenschap en behaalden een 24ste plaats op 56 deelnemers! Het trio Alida, Jolien & Febe turnden hun hele oefening met grote klasse. in het open klassement moesten ze maar 1 Oost-Vlaams team laten voorgaan op 56 deelnemers! Ze werden zaterdagnamiddag Brabants Kampioen!

Zondag kwamen de duo's Julie & Eline en Karolien & Lisse op de mat! Julie & Eline hebben een hele mooie oefening geturnd en werden 7de op 30 deelnemers in de categorie D +17 jaar! Ze behaalden dan ook een zilvere medaille op het provinciaal kampioenschap. Voor Karolien kwam de wedstrijd niet ideaal, dinsdag heeft ze namelijk nog een zwaar examen, toch bracht dit duo een mooie oefening en behaalden ze een 4de plaats op 30 deelnemers, ze werden Brabants kampioen!

Een heel dikke proficiat aan alle gymnasten, jullie leverden stuk voor stuk schitterende prestaties!!!

Ook een dikke merci aan de alle supporters en ouders, zonder jullie was de sfeer die er nu op wedstrijd heerste onmogelijk geweest! Bedankt!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

een heel dikke proficiat aan iedereen !
xxx
Nans

Anoniem zei

Van thuis in onze zetel hebben wij gesupporterd, proficiat aan iedereen!!! Binnenkort zullen wij dat wel eens live komen doen! Grtz Leen, Wim en Mille

Anoniem zei

PROFICIAT AAN IEDEREEN!!!

xx Marie

Iris zei

Ik heb alleszins foto's van trio Alida en duo Julie L., misschien ook van jullie andere teams, maar 'k keb niet zeker.'k Heb ook foto's van de podia op zondagmiddag. Al mijn foto's staan hier: http://picasaweb.google.be/Iris1389/

Ellen zei

Bedankt Iris!!!!

annemie zei

Wow! Wat een wedstrijdbeesten :-) Met deze is de lat is hoog gelegd voor de volgende wedstrijden: stress!!!
Wild Gym staat trouwens 13de (/45) in club ranking. "Goe bezig manne!"