maandag 9 augustus 2010

Info kamp 2010

Beste gymnasten en ouders,

Voor we op 23 augustus van start gaan willen we jullie nog aan een aantal zaken doen herinneren.

Het kamp start op zondag 22 augustus om 19u00 aan de scoutslokalen in de Kouterstraat te Herent. Jullie brengen best een luchtmatras of veldbed mee om op te slapen, net als een slaapzak of donsdeken.

Om het middagmaal vlot te laten verlopen vragen we jullie om een brooddoos mee te brengen.
Na de training douchen we ons in de Warotzaal te Winksele, breng dus een sportzakje mee waarin je je handdoek en douchegerief kan opbergen. Denk er ook aan om voldoende turnpakken en shortjes te voorzien voor de verschillende trainingen. Het kan ook handig zijn om enkele flesjes water of sportdrank te voorzien. Flesjes water kunnen altijd gevuld worden.
En … als de weergoden ons gunstig zijn, zouden er wel eens waterspelletjes in de lucht kunnen hangen, dus breng zeker een badpak,bikini of zwembroek mee.

Van maandag tot en met vrijdag voorzien wij 4 uur training per dag (voormiddag van 10u00 tot 12u00 en namiddag van 14u00 tot 16u00) + een aantal randactiviteiten.

Op donderdagavond is het de gewoonte een bonte-avond te houden, ouders die graag mee komen genieten van dit spektakel zijn welkom vanaf 19u30. Het einde van het kamp is voorzien op vrijdag 27 augustus om 16u30 eveneens aan de scoutslokalen te Herent.
Tot dan!


Sportieve groetjes,
De trainers

Geen opmerkingen: