zondag 7 juni 2009

Kampioenenhuldiging 28.05.2009

Op 28 mei 2009 werden alle provinciale, Vlaamse en Belgische Kampioenen uitgenodigd op de kampioenenhuldigingen van de gemeente Herent. Ze werden toegesproken door de schepen van sport en nadien kregen al de kampioenen een geschenk.
Hier volgen alvast onze kampioenen :

Alida Phalet, Jolien Van der Biest en Febe Van Mechelen werden Kampioen van Vlaams-Brabant en werden 3de van Vlaanderen in het D niveau -17 jaar bij de trio's.

Kobe Trappeniers en Daphne Vander Elst werden Kampioen van Vlaams - Brabant en behaalden een zilveren medaille op het Vlaams Kampioenschap D niveau -17 bij de duo's.

Karolien Gyssels en Lisse Mertens werden Kampioen van Vlaams Brabant in het D niveau + 17 jaar bij de duo's.

Marie Frateur, Jana Van Roey en Emma Bartholomeeusen werden zowel Kampioen van Vlaams - Brabant als van Vlaanderen in het C niveau bij de junioren trio's.

Annemie Pierlé, Nans Barrez en Charlotte De Coninck werden Kampioen van Vlaams - Brabant in het A niveau bij de senioren trio's.

Julie Van Gelder en Menno Vanderghote (Sportac Deinze) werden zowel Kampioen van Vlaanderen, als Kampioen van België. Ze behaalden ook een eerste plaats tijdens de Flanders International Acro Cup. Dit duo traint aan het topsportcentrum in Gent.

Klik hier om de foto's te bezichtigen.

3 opmerkingen:

Marie zei

Mijn naam is fout geschreven op die foto!!

Ellen zei

Hehe, hij was wel juist doorgegeven :)

Marie zei

Dan is het goed:)