vrijdag 5 september 2008

Julie Van Gelder Sportvrouw 2008

Goede nieuws voor Wild Gym: Julie werd uitgeroepen tot sportvrouw 2008 en kreeg hiervoor de felicitaties van de schepen van Sport en cultuur Jo De Clercq.

Wild Gym kwam weer eens lekker in de belangstelling ;-)). Haar palmares als junior mixed pair met de Europese titel, maar ook haar selectie voor het WK zijn hiervoor verantwoordelijk. Er werd een prachtige montage getoond die door de sportdienst werd gemaakt. Het toont Julie tijdens trainingen met Menno, waar echt de inzet, kracht en zwaarte van de sport getoond wordt… het kon dan ook rekenen op minuten lang applaus … ze beginnen Acro te leren kennen Eindelijk!!!!

De kampioenenhuldiging van de vorige jaren heeft dus een nieuw jasje gekregen. Het is zo dat vanaf dit jaar enkel sporters die op Vlaams nationaal of hoger een titel behaald hebben, persoonlijk werden uitgenodigd. Alle titels daaronder,provinciaal dus, werden niet uitgenodigd, gezien de lange lijsten van de vorige jaren. Alle voorzitters werden uitgenodigd, die dan de provinciale prijzen in 1 enveloppe krijgen.De provinciale kampioenen van dit jaar kunnen hun prijs afhalen bij Eric.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Proficiat aan de kampioenen en hun trainers!!

Anoniem zei

Geweldige prestatie en ook fantatstisch dat Acro daardoor weer eens beter in the picture komt!! Deze sport kan dat absoluut gebruiken.. Proficiat aan Julie natuurlijk!! maar ook aan alle gymnasten en trainers die zich iedere dag inzetten..Op naar het WK zou ik zeggen..

Ellen zei

Deze comments zijn erg tof maar nog toffer zou het zijn als we wisten van wie ze kwamen

Anoniem zei

Als het dan toch zoveel leuker is om te weten dat die eerste van mij is, Ruth is de naam

Ruth zei

Normaal zet ik mijn naam eronder, maar was het blijkbaar vergeten

Acrogym zei

Sportvrouw van het jaar dat is super!

Is het al bekend of ze samen met Menno aan het WK mogen deelnemen?

Arno.

Ellen zei

Ja de selectie is binnen!