zondag 20 april 2008

Belgisch kampioenschap!!!

Het Laatste Nieuws - 23/04/2008Het Belgisch kampioenschap zit erop. Het was een zeer geslaagde wedstrijd voor de club!
Bij de a beloften hebben Emma en Marie spijtig genoeg verstek moeten geven wegens ziekte. De andere gymnasten stonden er wel!Het B-trio Sarah, Sara & Magali turnden hun beste wedstrijd van het seizoen!Ze behaalden een schitterende 5de plaats wetende dat ze in het begin van het seizoen met 45 trio's in de running waren!
Het A senioren duo Julie en Menno hebben hun allereerste wedstrijd achter de rug.Met alle commotie rond dit prachtige duo, hebben ze bewezen dat ze die eerste plaats waard zijn! Proficiat aan alle vijf de gymnasten!

Berichtje van de papa van Julie en Sara Van Gelder :
beste gymnasten en supporters,

Wild Gym heeft een mooi seizoen laten zien en vooral een hechte groep supporters! Wij vonden het dan ook een ongelooflijke opkomst en vooral een sterke steun aan het B-trio, Sarah, Sara en Magalie, die mooi vijfde werden, en eigelijk toch wel uit een enorme grote groep trio's het BK bereikt hebben, wat een prestatie !! Ze kregen dan wel een tijdsfout aangesmeerd die geen was, maar ja that's acro! Zoals ook Menno en Julie moesten ondervinden. Iedereen heeft gedaan wat moest gedaan worden, namelijk steunen en supporteren. Menno en Julie hebben nog enkele maanden voor het WK, laat ons hopen dat ook de chinezen Wild Gym kunnen uitspreken na het WK!! ;-)). We houden jullie trouwens op de hoogte, en diegenen die al wat ruwe plannen willen maken, het is in Glasgow, Schotland, dus doe je geruit rokje maar aan, en het is van 29september tot 12 oktober, voor menno en Julie wschl de laatste week.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

He allemaal,

keimooie foto's van het B-trio op de webside van de fotograaf van de gymfed in map 2; (www;gymfed.be/links wbesite Fons de Coster)

Anoniem zei

goed gedaan Wild Gymmers!
we zijn trots op jullie!

Annemie zei

Inderdaad mooie foto's ! Vooral Sarah's ringsprong en Magali's stijgfase in laatste deel vind ik wel sjik!
En Wild Gym op de achtergrond alles aan 't filmen :)

Annemie zei

Ha! en euhm op deze link staat het filmpje van BK: http://www.ketnet.be/ketnet/subsites/karrewiet/index.html

Heelwat bekende gezichten te zien:)
Zo ook jurylid Ellen Langendries :D
x

karolien zei

knap gedaan !!!jullie zijn goed bezig!!!!

Anoniem zei

Vandaag staat er een kort stukje met grote foto in HLN, sportregio Vlaams Brabant!!

Anoniem zei

Warning! See Please Here

philippine lotto result zei

Thanks to the owner of this blog. Ive enjoyed reading this topic.