donderdag 6 maart 2008

Sam Pauwels stopt met Topsport Acrobatische Gymnastiek

Met heel wat spijt en onbegrip moeten we jullie melden dat Sam Pauwels
besloten heeft te stoppen met topsport Acrobatische gymnastiek.
Na een indrukwekkend palmares dat hij samen met Julie Van Gelder in anderhalf jaar heeft opgebouwd, is het haast niet te geloven dat er nu plots een einde aankomt. Het zat echter de laatste weken niet goed met de motivatie, en dit in combinatie met het zware trainingsschema, heeft hem tot dit besluit gebracht.

Toch hebben ze ons als mixed pair prachtige oefeningen laten zien, en niet te vergetenvoor België en mede voor onze club, de Europese titel binnengehaald!


Julie blijft uiteraard aan de topsportschool actief, en er wordt zo snel mogelijk een oplossing gezocht zodat ze op topniveau kan blijven turnen. Bij deze wil ze jullie alvast laten weten er verder voor te gaan, en het zeker niet op te geven!
Ze zal ons zeker op de hoogte houden!!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat is bijzonder jammer. Hopelijk komt er snel een oplossing voor Julie!

Anoniem zei

Dit is heel jammer en bedroevend, zo een talent en zo een fantastisch duo...maar Julie is geen gewone!! Da weten we! we hopen dat er snel een oplossing komt en we steunen je hoor Julie!

Anoniem zei

Doet hij het seizoen nog uit? Of stopt hij nu ?

Anoniem zei

Hij is nu gestopt

Anoniem zei

Kvind het erg voor je Julie, maar ik weet dat we vn jou nog veel mogen verwachten!

Jessica

Anoniem zei

Kvin da egt gemaan erg! Allé, die ware egt een gemaan goe duo! Kvin da egt spijtig, en dan zo midde int seizoen.. Ocharme Julie, keb der egt keiveel medelijde mee..

evake zei

ik vind da kei erg !!! ik heb julie nog op het vlaams kampioenschap gezien en ze was minder opgewekt als anders. ik voor ons julie da ze rap ne nieuwe partner heeft.
P.S. ik zou het e-mail adres van julie moeten hebbe om haar een personlijk bericht te sturen geef haar e-mail adres zo snel mogelijk A.U.B.

evake