zondag 16 december 2007

Sam en Julie verbazen de Belgische wereld van BV’s, Sportjournalisten en Sporters


Julie en Sam zullen zaterdag 15 december niet snel vergeten,al was het maar omdat een opéénvolging van optredens op verschillende plaatsen hun een druk agenda bezorgde.

Julie en Sam traden gisteren op samen met al hun collega’s van de topsportschool in een overladen vol Kuipke te Gent. Voor hun een hele eer dan ook om, naast hun groepsoefening die bovendien prachtig was, adembenemend en duidelijk een wereldklasse van choreografie uitstraalde (Irina!!), hun nieuwe senioren individuele Combined neer te zetten. Ze werden dan ook onder een oorverdovend applaus aangekondigd als de EK junioren. Een klein foutje sloop in de aankondiging echter, Wild Gym was de club van Sam en Art Gym die van Julie (ach ja, so what).

De oefening liep goed al was er bij het tweede deel, hoekje op één hand, correctie nodig, maar zonder veel brokken. Na de afsluiting en de ereronde van alle gymnasten, was het dan ook een spurt naar de wagens. En begaven we ons vliegensvlug naar het casino van Knokke voor een optreden tijdens het Marc Herremans “Walk again” gala. Een overladen volle zaal feestvierders waaronder, BV’s van de Vlaamse TV, sport en sportjournalistiek vulden de zaal. Sam en Julie hadden zich tijdens het uur tussen het Kuipke te Gent en het optreden in Knokke in de wagen moeten omkleden en klaarmaken voor hun balansoefening.

Er was geen optimale vloer, geen krijt(!!) wat de stress bij Julie alleen maar deed toenemen, en een zaal vol feestvierders die niet goed wist wat dit allemaal betekende, en twee gymnasten die reeds een ganse zaterdag onder spanning stonden, als dit maar goed afliep….
Ze werden dan ook aangekondigd als nog “een graadje erger en fanatieker” dan de hardste topsporters onder het publiek, Marc Herremans en Luc Van Lierde. De muziek startte en het werd stil, heeeel stil, en hun balansoefening liep fantastisch. Een oorverdovend gejuich en applaus van de ganse zaal…en een interview. Nu weten ze ook wat Acrogym is…;-)).

Hierbij nog enkele leuke foto’s van de Bv’s met Sam en Julie, en allen spraken ze de bewondering uit voor deze adembenemende sport…

Combined Oefening Julie - Sam op Gym Gala


Groepsoefening topsport acro
Ik vind het persoonlijk schitterend! Echt wauwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!

Met dank aan Veerle

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wooooow!!!!

Dit duo wordt wel echt beroemd, en dat de Bv's het fantastisch vonden, kan ook niet anders. Ze zijn goed bezig, ik volg hun al langer en ze verdienen dit voor al het harde werk! Goed gedaan hoor, en dat ACRO eindelijk maar eens wat meer aandacht krijgt. We kijken al uit naar het komende seizoen, ze maken deze sport dan ook zoooooo moooi!

Anoniem zei

Ja man, die dubbel strek is toch wel geweldig ze!:) Ellen, echt knap om zo snel de site actueel te houden:) Ze zouden u moeten betalenjo:) x Annemie