zaterdag 27 oktober 2007

SAM & JULIE ZIJN EUROPEES KAMPIOEN

Wat een dag!
Ik denk voor velen een superdag vol emotie!
We vertrokken om 7u00 's morgens met volle bus richting EK!
De sfeer zat er goed in, er werden boekjes uitgedeeld met info over het EK,
ook vlagjes en toeters. Iedereen liet zich shminken!Het was leuk!
We kwamen rond kwart voor 10 aan. De wedstrijd van de age groups was blijkbaar al begonnen, maar we zagen alle Belgen nog aan het werk!

Echt we mogen als Belgen echt fier ijn op onze vertegenwoordigers op het kampioenschap! Bij de beloften damespaar werden Elyne en Ineke 3de!!!
Mooie stabiele balansoefening neergezet!

's Middags kwamen de junioren in actie. De meisjesparen en trio's begonnen! Alweer stonden we als trouwe supporters op post om voor Chloe, Tatjana en Flo te roepen, gillen, toeteren, ... Ze stonden eerst tot dat de Russen aan de beurt waren, deze haalden dan net nog die eerste plaats binnen maar C, T, & F haalden een mooie zilveren medaille! Dan de herenparen en gemengde paren!
Van iedereen hielden we de punten goed bij... Rusland startte als 2de in de finale en zette een mooie score van 28.000 punten op het score bord! Jaja en het werd spannender en spannender!!! Als voorlaatste kwamen de Britten op de mat, ze turnden een schitterende oefening en de zenuwen werden als maar heviger!!! De Britten haalden een score van 28.350!
Julie en Sam kwamen op... oorverdovend lawaai.... en plots muisstil!
Ze begonnen. Het eerste deel dat het meest gevreesde deel was, stond stabiel!
Goed begonnen is half gewonnen dacht in mn eigen ;-) Het was een oefening om van te genieten, zo mooi!!! Iedereen zag dat het goed was maar was het goed genoeg om die Britten te verslaan??!!! Op het scorebord kwam te voorschijn ... 28.800!!!!!!!!!!!!
Maar liefste 0.45 punten voor de Britten! SAM EN JULIE ZIJN EUROPEES KAMPIOEN! Het was echt super dat we dit met de hele club konden mee maken, zo'n uniek moment! Sam en Julie halen voor ons land de eerste Europese GOUDEN medaille in de discipline gemengd paar!

Na de junioren kwamen de senioren aan beurt, dus weer supporteren geblazen voor Corinne, Maaike en Soen! Hun oefening was echt zeer mooi! De trippelhoek als eerste deel was echt een schitterende start van een nog schitterendere oefening!!!
Ze werden derde en behaalden dus de bronzen medaille!! Hier haalden de Britten de gouden plak binnen!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Supporters, beste Wild Gymers,

Wat een dag, wat jullie deden was geweldig. De gymnastiek federatie van Belgiƫ heeft nooit zo een supportersteam gezien en laat ons niet vergeten, gehoord. Gans de zaal daverde en wat vooral belangrijk was, julie hebben Sam en Julie, en ons natuurlijk ook, enorm gesteund in deze spannende uren. Het loonde dan ook, maar ongeacht het resultaat, dit was gewoon GEWELDIG!! BEDANKT allemaal om zo vroeg op te staan en er te zijn.

Groetjes
De fiere Ouders van Sam en Julie

Anoniem zei

Proficiat met jullie europees GOUD!!!